Traian Băsescu: DNA trebuie condusă de o persoană onestă și capabilă, de Elena Udrea de exemplu!

Traian Basescu o desfiinteaza pe Laura Codruta Kovesi, despre care afirma ca nu stie carte, spre deosebire de Elena Udrea care terminat liceul si facultatea in acelasi timp!

In fine, fostul sef al statului este de parere ca experienta si profesionalismul, o recomanda pe fosta blonda de la Cotroceni pentru a fi viitorul procuror sef al DNA.

„Daca nu scapam rapid de Kovesi, s-ar putea sa ne trezim toti dupa gratii, asa cum au patit atatia alti oameni politici de valoare, valoarea unora dintre ei fiind chiar de ordinul zecilor de milioane de euro.

Si atunci, ce s-ar alege de tara asta? Cine ar mai guverna-o? Daca nu noi, care avem atata experienta, atunci cine? Tinerii din piata care nici macar nu stiu pentru ce prostesteaza?

Eu consider ca epoca lui Kovesi a apus, e timpul pentru o restauratie de mari proportii. DNA trebuie condusa de o persoana oneste si capabila, dar si carismatica, inteligenta si de incredere, asa cum este Elena Udrea.

Este o formula care ne-ar avantaja pe toti. Romania ar avea numai de castigat din asta!”

A declarat fostul Traian Basescu.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Ion Barbu Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. gelu si menumorut Răspunde
  5. xxx Răspunde
  6. Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.