Papa Francisc, mesaj dur către parlamentarii români: Arză-v-ar focul!

Dupa Departamentul de Stat American iata ca vine randul Sfantului Scaun sa ia atitudine fata de coruptia din Romania si sa trimita un document oficial Parlamentului Romaniei.

Reactia este cu atat mai socanta cu cat papalitatea nu a mai avut o atitudine de acest gen de aproape 800 de ani, de la ultima cruciada si vine intr-un moment extrem de delicat al situatiei internationale.

Dupa introducerea formala, mesajul devine tot mai virulent si mai explicit:

„Nu imi sta in fire sa folosesc un astfel de limbaj, dar nesimtirea unora dintre voi e de-a dreptul strigatoare la cer!

E inadmisibil intr-o tara care se vrea a fi europeana si se crede ca apartinand lumii civilizate, un grup de infractori ajunsi la putere sa isi bata joc de milioane de oameni si sa legifereze niste acte extrem de nocive pentru ideea de justitie, dreptate si omenie.

Prin urmare, solicitam cat se poate de ferm retragerea acestor proiecte de legi, demisia de urgenta a infractorilor dovediti si revenirea Parlamentului Romaniei la treaba pentru care a fost ales, aceea de a rezolva problemele cetatenilor si de a dezvolta economia.

Si poate terminati si autostrazile alea inainte de Sfarsitul Lumii…

In caz contrar, daca veti continua sa va comportati ca o adunatura de hoti si infractori de tot soiul, va vor ajunge blestemele oamenilor, si ale mele: arza-v-ar focul sa va arda!”, se mai arata in comunicatul Vaticanului.

Parlamentul se va intruni maine de urgenta pentru a da un raspuns la mesajul fara precedent al papei Francisc.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.