Activist LGBT: Clopotul patriarhului îi jignește pe refugiații musulmani care vin aici!

Controversatul clopot a starnit un val de reactii negtive din partea activistilor LGBT, al progresistilor si liber-schimbistilor romani.

activist LGBTAcestia se simt amenintati, agresati si discriminati de numarul mare de biserici despre care, spun ei, le incalca drepturile fundamentale ale omului.

Shery (pe numele real Ion Brânză) un cunoscut activist pentru drepturile comunitatii gay din Romania, explica:

„Pe noi ne-a intrebat cineva cand s-a decis construirea acestei caderale si achizitionarea acestui clopot? De ce ne comportam ca in evul mediu si nu tinem seama si de parerile comunitatii LGBT si ale celorlalte minoritati?

Va dati seama cat rau va face sunetul acestui clopot oamenilor care sunt de alta religie sau ateilor? E posibil ca unii dintre ei chiar sa fie tentati, la nivel emotional, la auzul clopotului, sa treaga pragul unei biserici.

Va dati seama ce ar insemna asta?

Ganditi-va ca in curand Bucurestiul va avea 100 000 de refugiati musulmani, clopotul urias ii va jigni si ii va agresa emotional.

Asa ii primim si ii integram in societatea romaneasca? Chiar ma gandesc sa depun plangere la CEDO impotriva statului roman pentru discriminare.

Nu mai vorbesc de faptul ca din banii folositi pentru achizitionarea lui, se puteau organiza 3 parade gay-pride sau se putea amenaja un bar de homosexuali, de care Bucurestiul are atata nevoie.”

A concluzionat demoralizat Shery.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.