Legea salarizării: Parlamentarii cu dosar penal vor primi un spor de periculozitate!

Vesti bune pentru romanii care lucreaza ca deputati sau senatori si care in acelasi timp au in intretinere un dosar penal! Citeste mai jos sa vezi daca te incadrezi!

Legea vizeaza un procent insemnat din alesii neamului, amenintati zi si noapte cu puscaria.

OlgutaAcestia vor primi de la 1 iunie un spor de periculozitate de 30%, bani care, in opinia ministrului muncii, ar trebui sa compenseze riscurile la care aceasta categorie profesionala se expune.

„Proiectul este inca in dezbatere la Sinaia, nu putem spune clar daca toti bugetarii vor primi mai multi sau mai putini bani, insa ceea ce putem spune cu certitudine este ca toti romanii care sunt deputati si senatori, vor avea salarii mai mari!

Si cu aceasta ocazie vreau sa ii linistesc pe cei care se intreaba daca ei vor fi sau nu cuprinsi in noua lege a salarizarii. Deci toti parlamentarii vor primi mai mult, cred ca sunt destul de clara!

Singura deosebire e ca cei care mai au si dosar penal, vor mai primi in plus inca 30%, iar in cazul in care vor fi condamnati cu executare, perioada de detentie li se va socoti vechime in munca.

Cred ca cel putin atata lucru le datoram si putem face pentru ei.

Ramane sa vedem daca dupa aceasta rectificare mai raman bani si pentru marirea altor salarii in acest an. Daca nu, le vom dubla oricum pe toate in 2028.”

A declarat Olguta Vasilescu, ministra muncii si a salarizarii unitare.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.