UE pregătește distrugerea României: din 2017 românii vor fi obligați să se spele zilnic pe dinți!

De la integrarea Romaniei in UE am avut numai de pierdut! La inceput ne-au obligat sa respectam niste norme de poluare, ne-au bagat pe gat miliardele lor de euro, ne-a modernizat orasele si satele si pana acum am acceptat ne distrug valorileresemnati, insa asta pune capac la toate!

Comisia Europeana lucreaza deja la o directiva prin care sa ne impuna noua, romanilor, sa ne spalam pe dinti cel putin o data pe zi!

Ce nevoie avem de pasta lor de dinti cand avem tuica noastra de pruna, cel mai puternic dezinfectat bio?

Cu alte cuvinte, vor sa ne transforme in piata de desfacere pentru producatorii lor de pasta de dinti si in acelasi timp sa ne stearga identitatea si valorile nationale.

-Urmaresc sa ne ingenuncheze din toate punctele de vedere si sa ne transforme in niste vasali bine imbracati si spalati.

E o conspiratie mondiala impotriva tarilor mici si in special impotriva Romaniei. Le e frica de noi pentru ca daca ne punem mintea la contributie am putea sa devenim stapanii Planetei pentru ca sub muntii Bucegi se afla panoul de control al lumii.

Tocmai de aia incearca prin toate mijloacele sa ne bage pe gat periuta de dinti pentru ca mai apoi sa ne controleze psihotronic si sa ne transforme in niste zombie docili.

Unii se bucura ca primim fonduri din bani europenii dar banii aia sunt de fapt un cal troian. Vor sa ne distruga la fel cum au distrus americanii Europa prin planul Marshall dupa al doilea razboi mondial.

La vremea aceea noi am fost feriti de aceasta capcana pentru ca eram condusi de mari oameni de stat ca nemuritorul Gheorghiu-Dej sau eroina Ana Pauker, dar acum cine sa ne mai apere?

Uitati-va ce au facut din tineretul tarii.

Toti au telefoane mobile inteligente, merg in cluburi si stau toata ziua pe Internet, niciunul dintre ei nu stie ce sarbatorim pe 23 august, dar sa mai defileze cum faceam noi cand eram UTC-isti de varsta lor?

Nu e deloc in regula cu ce se intampla. Ar trebui sa organizam rapid un referendum in care poporul sa decida daca mai ramanem sau nu in Uniunea Europeana, la fel cum a fost in Anglia.

A comentat indignat Ilie Serbanescu, cel mai economist dintre nostalgicii Epocii de Aur.

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
 1. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
   • Anonim Răspunde
 2. Anonim Răspunde
 3. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.