Dezastru! După ce porumbeii au mâncat gazonul, ciorile au furat porțile de pe Cluj Arena

Problemele de pe Cluj Arena par sa nu se mai termine. Dupa ce un stol de porumbei huligani au distrus gazonul de pe celebrul stadion, o noua pacoste s-a abatut acum asupra terenului ghinionist.

Un grup de ciori a sustras noaptea trecuta portile, gardurile si suporturile de fier, de pe stadionul clujan. Ca si cum cluj arenanu ar fi fost de ajuns, o parte din ciori si-au facut nevoile in mijlocul terenului si au vandalizat scaunele din tribuna.

Localnicii spun ca au ajuns sa se teama de zburatoare care sunt foarte agresive, urat mirositoare si care folosesc un limbaj suburban. Din aceleasi motive nici paznicii de pe Cluj Arena nu reusesc sa le faca fata, fiind periodic amenintati si agresati de pasari.

Ajunsi la fata locului, reprezentantii autoritatilor au ridicat din umei, pasandu-si responsabilitatea de la unul la altul.

Sub protectia anonimatului, unul din reprezentantii autoritatilor locale ne-a declarat.

-Inca din Evul Mediu, noi ardelenii am avut probleme cu ciorile care fura metale pentru fier-vechi. Cred ca toti am auzit de corbul care i-a sparlit inelul lui Iancu de Hunedoara si nu i-a mai dat drumul pana nu a fost sagetat de acesta…

Dar acum nu mai suntem in Evul Mediu. Ciorile nu mai pot fi impuscate cu una cu doua, sunt protejate de Europa, asa e acum. Daca eram pe vremea lui Antonescu, rezolvam rapid problema, in 2-3 zile starpeam toate ciorile din Cluj.

Inaripatele au prins curaj fiind protejate de tot felul de ONG-uri si in ultimii ani s-au inmultit foarte mult facandu-si de cap prin majoritatea marilor orase din tara.

Din fericire o parte dintre ele au inceput sa devina migratoare, fiind atrase de gropile de gunoi din vestul Europei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.