Vestea bună: Rușii se retrag din Transnistria! Vestea proastă: Se retrag spre București..

Una calda, una rece.

Pentru prima data in cei aproximativ 72 de ani de ocupatie neintrerupta, rusii anunta ca isi retrag armata din Transnistria.

Veste buna este insa umbrita de faptul ca si-o retrag spre Bucuresti….

Gestul, spune Vladimir Putin, nu ar trebui sa ne ingrijoreze, este un gest firesc, de apropiere intre cele doua tari. trupe ruseDaca pana acum am fost vecini, e timpul ca de acum sa fim si mai apropiati, astfel incat romanii sa poata circula in Siberia fara vize si eventual fara ceas si palton.

Sosirea armatei ruse in capitala este de natura sa impulsioneze si schimburile comerciale intre cele doua tari. Noi le vom da lor granele iar ei ne vor lua noua aurul.

Dar sa revenim la retragerea istorica a armatei ruse. Rusii sunt decisi sa nu se opreasca aici ci odata ajunsi in Bucuresti sa continue retragerea spre capitalele din Vestul Europei, intr-un gest rar de prietenie si apropiere intre popoare.

La aflarea vestii mai multi pensionari condusi de Ion Iliescu s-au deplasat intr-un mars solemn pe Calea Victoriei intonand Internationala si fluturand steaguri rosii.

Armata romana nu se lasa insa impresionata!

Condusa de cei 50 000 de generali, armata noastra a intrat rapid in stare de alerta, pregatita ca maine, 23 august, sa dea o lovitura decisiva inamicului si sa intoarca armele impotriva ocupantului fascist NATO, dand astfel o mana de ajutor armatei a XIV a la eliberarea intregii Europe.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.