Mai multe firme de pază din Israel sunt interesate să achiziționeze Armata Română

Zi istorica pentru Armata Romana!

La nici doua saptamani dupa ce guvernul a anuntat privatizarea acestui colos neindustrial, nu mai putin de 4 firme armata-romana-privatizatade paza din Israel s-au aratat interesate de achizitionarea lui.

Ministerul Apararii isi propune ca pana la 1 Decembrie 2018, adica la 100 de ani de la Marea Unire si in acord cu proiectul Romania 100, sa reuseasca performanta privatizarii armatei, astfel incat Romania sa poata fi aparata in viitor de o forta moderna si competenta.

Semnele sunt cat se poate de incurajatoare. Ultima oferta serioasa a venit chiar pe 25 octobrie, de Ziua Armatei Romane, insa asteptam in continuare si alte propuneri pentru a le putea analiza si a o alege pe cea mai potrivita intereselor Romaniei, Israelului si NATO.

Tin sa ii asigur pe toti romanii si in special pe cei care lucreaza in MAPN, ca majoritatea cadrelor militare vor fi pastrate in continuare de investitorul strain, doar uniformele si insemnele vor fi schimbate.

De asemeni as dori sa multumesc pe aceasta cale ambasadorului american la Bucuresti, excelenta sa, domnul guvernator general al Romaniei, Hans Klemm, pentru sugestia privatizarii armatei pe care a avut-o.

Iata ca s-a dovedit a fi o sugestie pretioasa, ca toate sugestiile pe care ni le-a facut pana acum.

A incheiat ministrul apararii, domnul Mihai Decebal Viteazul.

Distribuie articolul sa rada si prietenii tai!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.