Fructul Noni

Efectele fructului noni sunt deja cunoscute si apreciate in intreaga lume. Dar inca mai sunt multi parinti care se intreaba daca fructul noni se poate administra si copiilor. Raspunsul este DA, Noni este foarte benefic si pentru copii, ii ajuta mult in stimularea imunitatii si dezvoltarea armonioasa a corpului. Pe piata exista mai multe firme ce distribuie Noni sub diverse forme, ca sirop sau pastile, din experieta personala pot spune ca copii adora Siropul Noni de la Calivita deoarece acesta are in compozitie si sirop de afine si zmeura ce ii ofera un gust mai placut deoarece siropul de noni simplu are un gust specific ce nu este prea agreat de multi copii.

In plus, Calivita, are o traditie indelungata in producerea siropului de noni stabilizat si este lidera in multe state. Compania Calivita pe langa renumitul Noni Sirop mai are inca un produs natural bazat pe noni si anume Noni Capsule.

Fructul de Noni este cunoscut si folosit de peste 2000 de ani, mai ales in insulele din Tahiti si proprietatile lui curative i-au atras denumirea de „Aspirina din antichitate”

Se cunosc multe din calitatile terapeutice ale friuctului Noni, dar numai in ultimele doua decenii s-au facut cercetari stiintifice si medicale riguroase pentru a explica si demonstra puternicele efecte curative asupra multor boli dintre care cancerul si sistemul imunitar in mod special. Sa aflat ca Noni (Morinda citrifolia) contine peste 160 de minerale, vitamine, enzime si alte substante nutritive care afecteaza profund si pozitiv imunitatea organismului.

Se stie ca siropul de Noni nu are contraindicatii, se poate consuma si in doze foarte mari. Dispune de antioxidanţi puternici împotriva radicalilor liberi şi asigură energie.

Siropul Noni inainte de consum se agita, preferabil a se consuma pe stomacul gol, se pastreaza in frigider dupa deschidere, fara lingura din metal, cu un orar fix.

Astfel, doza de incarcare este de 50 ml. de 3 ori /zi, doza terapeutica, 30 ml. de trei ori/zi, doza intretinere, 15 ml de doua ori/zi. De preferat sa consumaţi zilnic 30-90 ml, înainte de masă.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.