Cum sa incepi o afacere de la zero

Vrei sa stii cum sa incepi o afacere de la zero? Toti oamenii de afaceri de succes au inceput cu pasiune si vointa. In special cei care au pornit de la zero precum Bill Gates, Oprah Winfrey sau Richard Branson. Daca inca nu ti-ai gasit pasiunea, insista, cu siguranta este ceva si pentru tine.

Insa, odata ce stii domeniul in care vrei sa te lansezi, tine cont de etapele de mai jos pentru a incepe afacerea ta. Vei afla mai jos cum sa incepi o afacere de la zero.

Sfaturi pentru a incepe o afacere de la zero

Cauta-ti piata. Daca stii deja ceea ce stie si concurenta asa nu vei reusi sa faci nicio diferenta. Studiaza piata asemeni unui expert. Cauta cuvintele cheie din industria ta pe Google si nu te descuraja daca piata pe care vrei sa te lansezi pare scufundata. Acest lucru poate fi in avantajul tau.

Pregateste un obiectiv financiar tangibil. Trebuie sa determini ce ai putea face zilnic pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Fixeaza-ti un obiectiv pe o anumita perioada de timp si defineste etapele pe care trebuie sa le urmezi pentru a atinge acel obiectiv. Iti poti fixa obiective noi odata la sase luni spre exemplu, imbunatatind obiectivul actual sau fixand unul nou.

Lanseaza un produs sau un serviciu pe care il poti vinde. Daca ai un obiectiv financiar, atunci, evident, trebuie sa vinzi ceva. Insa, daca ai deja stabilta o lista cu e-mailuri, ale clientilor sau ale colaboratorilor, iti va fi mult mai usor sa stabilesti nevoile vizitatorilor tai. Tu esti cel care va avea misiunea sa stabileasca o relatie cu ei, de a veni cu solutii pentru toate problemele pe care le intampina sau cu solutii pentru cererile lor. Este, bineinteles, mai usor de spus de cat de facut insa, tu esti cel care are misiunea de a-I transforma pe vizitatori in cumparatori.

Pentru a demara o afacere Bucuresti spre exemplu, ideal este sa faci cu placere ceea ce faci. Acum stii cum poti incepe o afacere de la zero. Incepe in a-ti pune in practica ideile chiar acum.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.