Victor Ciorbea: Radiațiile din Piața Victoriei sunt în limite normale, am văzut cu coarnele mele!

Bucurestenii in general si protestatarii in special, pot sta linistiti!

Misterul radiatiilor din Piata Victoriei a fost dezlegat de insusi Victor Ciorbea, avocatul poporului parlamentar, cel avocatul-diavoluluimai bun specialist al Romaniei cand vine vorba de radiatii, extraterestri si mutanti toxici.

Nu este niciun pericol! Radiatiile din Piata Victoriei sunt in limite normale, lucru pe care l-am vazut cu coarnele mele!

Povestile cu mamuti radioactivi din Muzeul National de Geologie sunt abureala curata, pentru a-i tine pe romani departe de cladirea guvernului.

Pai daca radiatiile ar fi fost periculoase, eu trebuia sa fiu mort de mult, in schimb uitati-va la mine cat de bine arat!

Deci terminati cu povestilea astea de adormit copiii!

Singura cladire cu adevarat toxica din zona este insusi Palatul Victoria, unde concentratia de hotie, prostie si lipsa de omenie, depaseste cu mult limitele normale.

Acolo nu pot rezista decat semeni de-ai mei, muntati speciali, lipsiti de coloana vertebrala si  zone importante de creier, adaptari absolut esentiale pentru a putea supravietui intr-un mediu atat de toxic.

Dar asta deja e alta poveste care ar merita abordata intr-un articol aparte.

A declarat fostul premier taranist, suierand ironic cu limba-i despicata.

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.