Victor Ponta: cu siguranță voi ajunge la Justiție, întrebarea e de care parte a gratiilor!

Moment rar de sinceritate din partea fostului premier! Acesta recunoaste ca nu s-a decis inca daca va ocupa fotoliul de Ministru al Justitiei, sau un pat de celula de la Jilava.

Ambele variante sunt la fel de plauzibile si de provocatoare, insa totul depinde de turnura pe care o vor lua lucrurile Ponta la justitiein aceasta tara.

Daca vom reusi sa pacalim opinia publica si PSD-ul va incaleca definitiv statul de drept, atunci da, am toate sansele sa fiu numit ministru la Justitie, in locul lasat liber de Ciordache.

Bineinteles ca nu voi sta cu mainile in san, imi voi albi dosarul, il voi scapa pe Ghita, pe tata socru si pe toti baietii buni din gasca noastra.

Din pacate insa exista si o alta varianta pe care desi nu as vrea, trebuie sa o iau in calcul.

Daca sorosistii astia din strada o mai tin mult cu demonstratiile, s-ar putea ca guvernul sa pice si in loc de ministru la Justitie sa primesc vreo 15 ani pentru toate capetele de acuzare care mi se aduc.

Voi ramane tot in minister, insa de cealalta parte a gratiilor.

A glumit Victor Ponta.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.