Viorica Dăncilă la Bacău: Noi am promis modernizare și prosperitate, nu apă la robinet!

Premierul Viorica Dăncilă s-a deplasat de urgență la Bacău pentru a lua pulsul locuitorilor care de zile întregi au rămas fără apă.

După ce a stat de vorbă cu oamenii, tanti Viorica le-a dat asigurări că sunt și alții mai nefericiți decât ei și a promis că va face tot posibilul pentru ca legile justiției să meargă mai departe:

„E trist că un oraș atât de frumos ca Bacăul a rămas în aceste zile fără apă, dar s-a anunțat la meteo că de mâine revin ploile, ceea ce înseamnă că situația se va îndrepta de la sine.

Îi rog pe oameni să aibă răbdare, să nu cadă pradă disperării și să aibă încredere în PSD ca și până acum!

Noi nu am uitat că în campanie am promis modernizare și prosperitate. Am promis de asemeni că la robinet va curge lapte și miere, de apă nu am zis nimic…

Îi rog pe simpatizanții noștri să înțeleagă că nu avem cum să lăsăm prosperitatea țării pentru a ne ocupa de treburi mărunte precum alimentarea cu apă a unui oraș.

Strămoșii noștri, pe vremea lui Ștefan cel Mare, nu mai aveau apă curentă și știm toți ca erau fericiți, voioși și o duceau mai bine ca voi.”

A ținut Viorica să-i încurajeze pe băcăoani.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Valentin Răspunde
    • eeee Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.