Vrei să organizezi o ceremonie funerară cuiva drag? Ce aspecte trebuie să iei în calcul?

a21Nimic nu este mai dureros ca moartea unei persoane dragi, pe care ai iubit-o și fără de care nu ți-ai imaginat viața. Totuși, moartea apare fără ca cineva să o poată influența și cei rămași în viață trebuie să se ocupe de organizarea ceremoniei de înmormântare. Și, bineînțeles, își dorești să alegi tot ceea ce este mai bun, pentru a aduce un omagiu celui trecut în neființă.

De cele mai multe ori însă, ultimul lucru pe care ți-l poți dori după aflarea veștii este să te ocupi de tot ceea ce este nevoie legat de documentație sau organizarea înmormântării. Tocmai pentru această situație, au apărut numeroase firme ce oferă servicii și pachete funerare, cu ajutorul acestora reușind să faci față durerii mult mai ușor și totul să fie mult mai suportabil.

Este important însă, să apelezi la serviciile unei firme funerare cu multă experiență în domeniu, așa cum este Funerare Ieftine, care este alături de tine și îți asigură consilierea necesară privind organizarea și pașii pe care trebuie să îi urmezi.

Pachete servicii funerale

Firma funerară pune la dispoziția tuturor mai multe pachete funerare, care se încadrează atât în ajutorul de înmormântare primit de la stat, însă sunt disponibile și unele care oferă numeroase opțiuni suplimentare, care te pot ajuta să personalizezi ceremonia de înmormântare a persoanei decedate, incluzand aici si pachetul de incinerare.

Majoritatea pachetelor funerare includ opțiuni precum:
• Obținerea documentelor
Toaletare mortuara și îmbălsămarea persoanei decedate
• Transportul funerar al decedatului de la domiciliu la capelă/ spital și apoi la cimitir
• Produsele funerare necesare slujbei de înmormântare
• Coroane funerare.
Transportul funerar
Transportul funerar intern este unul dintre cele mai importante servicii pe care le oferă o astfel de firmă, căci persoanele decedate nu pot fi transportate cu orice mașină, ci este nevoie de un dric sau o limuzină, ce este corespunzător echipată, dar mai ales, autorizată. Doar în acest fel pot fi îndeplinite condițiile de siguranță pe care legislația le impune.

De asemenea, transportul funerar poate avea loc și în cazul în care persoana a decedat într-o altă țară și este necesară repatrierea acesteia. Tot firma funerară se va ocupa de tot ceea ce presupune emiterea documentelor necesare privind transportul, oferind asistență pe toată perioada. Și în acest caz, transportul funerar internațional nu poate fi efectuat decât cu anumite mașini funerare autorizate.

Prin urmare, dacă nu vrei să treci prin diverse situații neplăcute, apelează la serviciile firmei funerare pentru a asigura transportul funerar și pentru a organiza ceremonia.
Firma funerară se va ocupa de tot ceea ce presupune cortegiul mortuar, aceasta punând la dispoziția familiei o limuzină funerară în care se va afla sicriul și eventual, o mașină funerară în care pot fi așezate toate florile și coroanele aduse de cei care iau parte la slujba de înmormântare.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.