Care sunt principalii paşi pe care trebuie să îi urmezi dacă vrei să ai o manichiură impecabilă cu ojă semiprofesională

Care sunt principalii paşi pe care trebuie să îi urmezi dacă vrei să ai o manichiură impecabilă cu ojă semiprofesionalăManichiura ta trebuie să fie frumoasă în fiecare zi. Poţi opta pentru mai multe tipuri de oje, pentur modele interesante, pentru culori speciale sau pentru un stil unic, care să te facă să te simţi bine de fiecare dată. Oja semipermanenta poate să fie alegerea ta atunci când vrei să ai o manichiură rezistentă, dar care se realizează în scurt timp şi foarte simplu.

Iată care sunt pașii principali pe care îi urmezi atunci când realizezi o manichiură cu ojă semipermanentă:

  1. Este necesară pregătirea unghiei prin îndepărtarea ojei anterioare şi prin folosirea unui buffer

Prima dată trebuie să prepari corect unghia pentru aplicarea ojei semipermanente alese. Vei putea opta pentru îndepărtarea ojei anterioare cu ajutorul acetonei sau pilei electrice, în funcţie de ceea ce preferi. Apoi, nu este nevoie de nimic mai mult decât de folosirea unui buffer pentru a pili un strat simplu.

  1. Aplică un strat de base coat

Următorul pas pentru construirea manichiurii cu oje semipermanente este cel legat de aplicarea unui base coat compatibil. Vei descoperi acest produs pe pagina următoare: callipso.ro

  1. Apoi trebuie să aplici oja care îţi place, conform dorinţelor şi ideilor tale

Vei putea descoperi şi idei multiple de combinare a culorilor şi de modele de manichiură online. Tot ce trebuie să faci este să exprimentezi. Vei putea să te bucuri de o imagine diferita de fiecare dată şi vei putea să foloseşti modelele care te inspiră. Astfel, o să te remarci şi o să obţii un look interesant, care poate să fie în acord cu perioada anului sau cu anumite evenimente, ori locaţii. De exemplu, vei putea folosi o ojă neon la mare, în locurile însorite, iar oja roşie specifică pentru sărbătrile de iarnă.

  1. Foloseşte lampa pentru uscarea completă a ojei semipermanente pe unghie

Următorul pas, după aplicarea ojei care îţi place, este folosirea lămpii pentru o uscare corectă. Ai nevoie de o lampă care să te ajute să usuci oja în doar câteva secunde. Urmează instrucţiunile de la fiecare ojă în parte. Pe callipso.ro vei găsi lămpi diverse de cumpărat.

  1. La final poţi degresa top coat-ul pe care îl aplici după oja propriu-zisă, dacă indicaţiile cer acest lucru

Ultimul pas este legat de aplicarea unui top coat. Acesta trebuie uneori degresat, dar doar dacă este scris acest lucru în instrucţiunile existente. Vei obţine o manichiură frumoasă care va rezista foarte bine pentru până la 4 săptămâni dacă urmezi doar aceşti paşi simpli descrişi mai sus.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.