De ce sa apelezi la serviciile unei agentii SEO?

De ce sa alegi o agentie SEO cand exista atat de multe solutii gratuite care par a fi eficiente pentru a incepe un proiect de creare a unui site web? Iata cateva motive care sa te convinga sa lucrezi cu o agentie SEO.

Economisesti timp

Crearea unui website performant necesita timp. Timp pentru a aduna abilitatile tehnice necesare:

-crearea unui nume de domeniu

-instalarea unei gazduiri adecvate

-formare in domeniul codarii sau al unui CMS, cum ar fi WordPress, Drupal…

-sau o solutie gratuita (Wix, e-monsite…)

-crearea sau integrarea unei harti grafice

-scrierea pentru web

-stapanirea optimizarii pentru motoarele de cautare

-punerea in aplicare a unei strategii de marketing web

Cu exceptia cazului in care doresti sa iti dedici urmatorul an sau doi din viata in intregime afacerii tale, incercarea de a face totul singur este foarte consumatoare de timp. Stapanirea tuturor acestor abilitati nu este la indemana si, mai presus de toate, te va impiedica sa faci orice altceva pentru compania sau afacerea ta. Rolul tau este mai degraba cel al unui supervizor, care ghideaza alegerile si strategia de dezvoltare a site-ului tau, fie ca este vorba de un site de prezentare sau de un magazin online.

Gestionarea unui site web

Pe langa crearea site-ului tau web, este de asemenea important sa gestionezi ecosistemul acestuia. Promovarea site-ului tau, evolutia si actualizarile acestuia reprezinta un aspect esential. Daca doresti ca site-ul tau sa fie un bun comercial, un instrument de crestere a profiturilor, probabil ca este bine sa apelezi la ajutorul unui profesionist.

Agentia SEO te va ajuta sa economisesti timp, lucrand pentru tine. Bugetul pe care i-l vei aloca iti va permite sa iti dezvolti afacerea si proiectul si sa te concentrezi asupra muncii si responsabilitatilor tale. A lucra cu o agentie de comunicare inseamna a investi. Un site web profesionist la un pret corect ar trebui sa iti aduca bani pe termen lung. A-ti face singur un site inseamna sa pierzi mult timp pe termen scurt, fara nicio garantie ca iti vei recupera vreodata banii. Din experienta noastra, agentiile web recupereaza multe proiecte care au fost abandonate pe parcurs, din cauza complicatiilor tehnice sau a lipsei de competente. Economisesti timp incredintand site-ul tau unor organizatii care sunt experti in domeniul lor.

Obtinerea de trafic

Pentru ca un site sa fie profitabil si eficient, acesta trebuie sa fie vizibil pentru un numar mare de utilizatori de internet. Obtinerea de trafic este rezultatul (in parte) al unei munci meticuloase asupra tuturor aspectelor site-ului tau:

munca asupra codului si a calitatii instrumentelor

punerea in aplicare a functionalitatilor

gestionarea continutului

SEO

cautarea platita

instrumente de marketing (buletine informative, retele sociale etc.)

Lucrand la aceste elemente vei genera trafic: publicul tau principal. Dar foarte putini din acest public vor interactiona efectiv cu tine: vor solicita o oferta, vor cumpara un produs etc. Atunci cand un utilizator web face acest lucru, se numeste conversie. In general, conversia se situeaza in jurul valorii de 2 pana la 3%. Exista 2 parghii pentru a-ti dezvolta audienta pe internet:

cresterea traficului

imbunatatirea ratei de conversie

Sursa:  https://www.hibouweb.com/pourquoi-choisir-une-agence-web/

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.