Experții confirmă: Dan Condrea s-a sinucis sau nu!

Raportul procurorilor a elucidat in sfarsit misterul ce plana in jurul mortii sefului de la Hexi Pharma si care a starnit atatea controverse si teorii ale conspiratiei.

Expertii au finalizat ancheta iar concluziile raportului de expertiza nu mai lasa loc la niciun fel de speculatii. E dan condrealimpede acum ca Dan Condrea s-a sinucis sau a fost victima unui accident, ramanand si 20% posibilitatea de a fi fost ucis.

-Putem spune insa cu certitudine ca Dan Condrea a murit, asta in cazul in care cadavrul ii apartine cu adevarat si nu si-a inscenat cumva propria disparitie si traieste undeva intr-o tara exotica, sub o alta identitate.

Aceasta ultima posibilitate este insa extrem de mica avand in vedere ca trupul neinsufletit corespunde cu semnalmentele subiectului, respectiv sex barbatesc si rasa caucaziana.

Avand in vedere aceste concluzii credem ca nu mai este niciun motiv pentru a vorbi de vreo crima sau accident, a tinut sa sublinieze procurorul sef care ancheteaza cazul.

Conform raportului, in data producerii evenimentului, drumul a parasit brusc masina care a fost aruncata astfel intr-un copac, rezultand avarierea grava a automobilului si un mort care, s-a stabilit clar ca ar fi putut fi la volan.

La aceste concluzii s-a ajuns dupa o cercetare asidua de aproape 2 luni de zile, timp in care expertii au folosit tehnici sofisticate desprinse parca din serialul CSI Miami.

Astfel dosarul mortii lui Condrea a fost clasat iar adevarul scos la lumina.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.