Afaceri bazate pe servicii de agrement

Tot mai multe firme ofera angajatilor lor excursii si concedii in grup pentru a intari spiritul de echipa al angajatilor. Poti profita de acest fenomen oferindu-te sa te ocupi de buna desfasurare a unui astfel de eveniment. Fa-i oferte firmelor interesate de serviciile tale. Ofera-te sa asiguri cadrul perfect pentru relaxarea si distrarea angajatilor pe durata zilelor de agrement.

Poti face aceasta pregatind din timp un program de distractii intr-o zona pitoreasca. Acest program poate consta in intreceri de canotaj pe un rau de munte, in intreceri sportive intre membrii firmei respective, pregatirea meniului, inchirierea de echipament adecvat, etc. Firmele care organizeaza astfel de evenimente sunt dispuse sa plateasca si pana la 200 de euro pentru fiecare membru al echipei lor daca reusesti sa le garantezi o distractie pe cinste.

Dezavantajul unei astfel de afaceri consta in faptul ca ar trebui sa locuiesti intr-un oras mare unde exista firme seriose interesate de acest gen de evenimente.

Avantajul ar fi ca o astfel de piata, in Romania, este in continua crestere, tot mai multe firme vor apela pe viitor la petrecerea concediilor in echipa.

Pentru a fi siguri ca nu veti rata ideea de afaceri de maine, revizitati site-ul nostru.

Mult succes!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.