Tăriceanu se apără: Statul la coadă e un obicei comunist, eu ca liberal nu accept să fiu umilit astfel!

Dupa ce a vazut ca explicatia cu eludarea cozii pentru binele societatii ii aduce si mai multa antipatie, Tariceanu a revenit in aceasta seara cu o alta explicatie, de data asta mult mai credibila.

-Statul la coada e un obicei comunist, ori eu ca liberal european nu puteam sa ma las umilit in asemena hal asa ca am tariceanuprocedat ca in Occident.

Gestul meu este asadar unul simbolic, prin care am vrut sa atrag atentia asupra persistarii in tara a unor concepte invechite, mostenite de la regimul Basescu, alaturi de care am castigat alegerile in 2004 si in urma caruia am devenit premier, ca unii dintre telespectatorii Antena 3 au si uitat.

Revenind la faptul ca am sarit peste 1 000 de persoane care stateau in mod comunist la coada, repet, am procedat ca un lider politic european, in semn de protest fata de modul in care merg lucrurile in Romania.

Indemn pe toti romanii civilizati sa procedeze la fel pentru ca e nevoie sa schimbam mentalitatile comuniste in tara asta. Si cu asta sper ca am pus capat tuturor speculatiilor cu privire la gestul meu care vad ca pana acum a fost inteles gresit.

Acum va rog sa ma scuzati dar ma grabesc, trebuie sa ma bag in față la semafor ca am de rezolvat niste probleme urgente pentru societate, a incheiat liderul ALDE demarand pe o roata calare pe motocicleta din dotare.

Mai multi sustinatori de-ai lui Tariceanu au initiat deja o campanie publica pentru a redenumi una din toaletele din Gara de Nord Calin Popescu Tariceanu, in semn de omagiu pentru marele om politic si pentru sacrificiile pe care le face in folosul societatii.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde
  6. Anonim Răspunde
  7. Anonim Răspunde
  8. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.