Adrian Năstase îl desființează pe Șerban Nicolae: faptul că stau 3 în pat e una din micile plăceri ale închisorii!

Dupa ce Liviu Dragnea s-a delimitat de argumentele lui Serban Nicolae cu privire la conditiile din inchisori, azi a venit randul lui Adrian Nastase sa se arate indignat de habarnismul senatorului care pretinde ca apara drepturile puscariasilor.

AditzuCunoscut in mediul penitenciar drept „Cel ce Numara Oua” sau „Sase Case”, Nastase se dovedeste inca o data un fin cunoscator al problemelor reale ale detinutilor si ale conditiilor de detentie.

In loc sa vorbeasca de problemele reale ale detinutilor, domnul Nicolae s-a legat tocmai de faptul ca detinutii dorm mai multi in pat, situatie pe care, spune dansul, ar vrea sa nu se mai repete.

Pai eu va spun sincer, asta nu e o problema! Dimpotriva, faptul ca stau 3 in pat, e una din micile placeri ale inchisorii.

Si acum imi amintesc cu drag cum in fiecare noapte ne cuibaream 2-3 colegi sub patura si rezolvam probleme de aritmetica simpla. De exemplu numaram oua, si ce distractiv era cand in loc de 2 gaseai 4 sau 6.

Il rog pe domnul senator sa intre macar in vizita intr-o puscarie din Romania, sa se documenteze si daca vrea sa incerce pe pielea lui sa inteleaga acest mediu caruia nu oricine i se poate adapta.

Doar barbatii virili, puternici si unsi cu toate alifiile reusesc sa se adapteze acolo.

A declarant Adi Nastase, vizibil indignat.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.