Viorica Dăncilă: Donald Tusk nu știe să vorbește românește, tot ce a spus a mermoroat de pe foaie!

Supărată pe faptul că anumiți jurnaliști au remarcat faptul că Donald Tusk a vorbit românește de 10 ori mai cursiv decât ea, Viorica Dăncilă a ieșit la atac cu un discurs devastator, menit să îi întărească popularitatea în rândul analfabeților.

Primul ministru îi acuză pe liderii UE că fac jocul statului paralel, că sunt plătiți de Soros și că nu cunosc limba română:

„Este foarte urât ca atunci când vii la cineva acasă, să te apuci să îți critici gazda și încă în limba ei! Exact așa s-a comportat acest domn Donald Tusk, care a reușit să păcălește mulți români, cum că ar fi învățat limba noastră.

Putea foarte bine să vorbescă și în engleză, pentru că m-aș fi înțeles cu el de minune, prin semne! Am făcut și noi o post-liceală, câte un doctorat și mai știm câte ceva!

Revenind la discursul lui Donald Tusk, vreau să fac câteva precizări, în primul rând că Donald Tusk nu știe să vorbește românește, tot ce a spus a mermorat de pe foaie. E o practică des întâlnită pentru toți miniștrii și prim-miniștrii!

Deci vorbele alea frumoase nu erau ale lui ci ale lui Soros, stăpânul său și al lui Cioloș, care îi plătește cu milioane de euro din fonduri europene și americane. Și cu asta cred că am spus totul!

Am ținut să fac aceste precizări pentru românii cinstiți, de bună credință, care încă mai urmăresc televiziuni imparțiale ca Antena 3 și România TV!

Nu mă interesează părerile celor manipulați de DIGI24, PROTV sau BBC, posturi despre care orice pesedist știe că aparțin lui Soros!”

A declarat Viorica Dăncilă, vizibil tulburată.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.