Proteste ale polistilor constanteni

Politistii din Constanta incep patru zile de proteste. Din 25 aprilie pana pe 30 aprilie, intre orele 14.00-19.00, ei vor protesta in fata IPJ Constanta cu privire la modul cum a fost implementat conceptul de reorganizare.

Politistii sunt nemultumiti ca in acest concept,  spun ei, nu au fost materializate nevoile reale ale judetului Constanta si nu s a tinut cont de realitatile din teren in ceea ce inseamna Portul Constanta, distanta dintre localitati si organizarea birourilor sau formatiunilor care au competenta teritoriala foarte mare. Cel mai important aspect, ramane lipsa resursei umane, adica exista un numar redus de politisti in teren, insuficient, ceea ce inseamna timpi de reactie crescuti si, prin urmare, sunt afectate nevoile cetateanului. In aceste conditii, institutia are o imagine proasta.

Avem nevoie de o politie sigura, de o politie profesionista, care sa asigure cetatenilor judetului un climat de Ordine si Siguranta Publica eficienta” – afirma sindicatul polistilor.  La solicitarea lucratorilor din cadrul IPJ Constanta sindicatele SIDEPOL, EUROPOL si DIAMANTUL organizeaza protestul si asigura masurile de ordine.

MM

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.