Afaceri cu textile imprimate

Ideea de afaceri prezentata astazi se bazeaza pe desenarea sau imprimarea diverselor materiale textile cu poze, texte sau alte insemne atractive.

In mod concret iata despre ce este vorba : achizitionati en gros tricouri simple, le imprimati cu desene atractive, le aplicati un adaos la pret si apoi le scoateti la vanzare prin intermediul magazinelor de imbracaminte. Nu este obligatoriu sa va rezumati la tricouri, puteti imprima si pantaloni, camasi, cravate, etc. Puteti face oferte diverselor organizatii sau partide pentru a imprima tricourile membrilor cu insemnele specifice. De asemeni puteti lucra la comanda si pentru persoanele particulare. Motivele imprimate pot fi deosebit de variate, de la cuvinte scrise, pana la poze celebre sau caricaturi politice.

Nici macar nu aveti nevoie de un magazin propriu pentru a vinde textilele imprimate. In schimbul unui procent din vanzarile generate, puteti trata cu magazinele de haine existente sa va expuna marfa pe rafturile lor.

Partea mai grea este talentul. Aveti nevoie de ceva talent pentru a realiza desene originale sau va puteti asocia cu un colaborator talentat. Echipamentul necesar pentru realizarea imprimarilor si al desenelor este relativ usor de gasit.

Vizitand zilnic site-ul nostru veti descoperi noi idei de afaceri care va pot inspira.

Mult succes in afaceri!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.