Afaceri in lume

Afaceri de succes apar pretutindeni in lume ori de cate ori ingeniozitatea si creativitatea in afaceri se intalnesc cu perseverenta. Este si cazul lui Charlotte Fowkes care in 3 ani de zile a reusit sa transforme un hobby intr-o afacere de milioane de dolari.

In 1998 a inceput sa puna pe picioare site-ul baby-cakes.com, prin intermediul caruia isi comercializa produsele pentru nou-nascuti. Desi la prima vedere ai zice ca afacerea consta din vanzarea de blaturi de tort, torturile doamnei Fowkes nu sunt ceea ce par. Nu este vorba de clasicele deserturi cunoscute sub acest nume ci de produse destinate nou nascutilor (de la scutece la suzete) aranjate sub forma unui tort.

Produsul (ideal pentru cadori si nu numai) a prins de minune astfel ca in scurt timp mica afacere a doamnei Fowkes s-a transformat intr-o afacere de milioane de dolari cu magazine clasice deschise in mai multe colturi ale Statelor Unite.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.