Ponturi pentru MLM-uri

In primul rand incearca ceva care sa te diferentieze de restul turmei. Da-i afacerii tale MLM un chip personal. Vad pe internet o multime de site-uri GDI de exemplu, aproape identice, nimic personalizat. Daca vrei sa iesi in fata trebuie sa iti pui amprenta pe afacerea ta si sa o diferentiezi din masa de oferte aproape identice. De exemplu ai putea crea un blog in care periodic sa postezi articole legate de acest gen de afacere, astfel vei strange in jurul tau o comunitate virtuala din care iti poti recruta reteaua de distributie.

Le poti vinde produsele pe care le promovezi dar poti sa le prezinti si oportunitatea de afaceri. Vei fi deja cu un pas inaintea celor care se multumesc sa primeasca un site identic cu alte mii de site-uri de acelasi gen.

Acolo unde este posibil, unde compania in care esti inscris permite, incerca sa oferi bonusuri pentru inscrierea in reteaua ta, poate fi vorba de o carte electronica sau de un CD cu informatii in domeniu de exemplu.

Iti poti extinde apoi comunitatea virtuala prin adaugarea unui form unde sa porti discutii cu prospectii si sa testezi piata.

Dupa ce ai ajuns la rezultatul dorit, poti repeta procesul cu o alta afacere MLM, acum iti va fi mai usor pentru ca e un frum pe care l-ai mai facut, in plus poti apela la actuala retea de distributie pentru a le propune noua afacere.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.