Probleme mari la Antena 3: din lipsă de fonduri s-au redus rațiile de căcat!

Vremuri grele pentru jurnalistii Antena 3! S-au dus zilele in care invitatii si moderatorii posturilor lui Voiculescu puteau manca cacat pe saturate, cu gura plina.

S-a ajuns in aceasta situatie din cauza faptului ca 80% dintre clientii de publicitate ai A3 au decis sa renunte la serviciile acestui post, fenomen care la randul lui a dus la o scadere a veniturilor trustului Intact.

Prima consecinta a scaderii fondurilor s-a reflectat automat in marimea ratiilor de cacat mancat pe post, ratii care au A3ajuns la aproximativ un sfert din cat erau anterior.

Acum primim cat sa nu murim de foame, dar nu ne plangem, am mai trecut noi prin vremuri grele sub dictatura lui Basescu sau atunci cand au vrut sa ne inchida.

Totusi, am o intrebare si sper sa ma lamureasca cineva din conducere: de ce s-a optat pentru taieri din ratia de cacat cand puteau mai bine sa taie din salarii?

Chiar se reduce totul la bani? Ne-am imburghezit peste noapte sau ce s-a intamplat?

Suntem mai multi colegi care mancam cacat din placere si nu doar pentru bani si noua poate ne-ar fi convenit mai mult aceasta varianta.

Chiar e o idee buna si cu prima ocazie am de gand sa-i i-o spun raspicat in dos domnului Voiculescu.

A declarat Mircea Badea, vizibil iritat de derapajele ideologice ale postului din ultimele zile.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. gabi Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde
  6. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.