Una caldă, una rece! Deși s-au închis toate librăriile, în Teleorman s-au deschis 20 de săli cu păcănele

Desi nu au nicio librarie in judetul lor, nu inseamna ca teleormanenii nu sunt pasionati de carti! Popa de treflă și dama de romb, sunt printre cele mai citite opere ale celebrei biblioteci din Alexandria Teleormanului.

pacaneleChiar daca ultima librarie a dat faliment anul trecut, viata economica si culturala teleormaneana s-a imbogatit treptat in ultimii ani cu nu mai putin de 20 de centre culturale noi.

Mai exact cu sali de pacanele si alte jocuri de noroc unde tinerii de toate varstele pot invata o multime de lucruri interesante care ii vor ajuta mai tarziu, in viata.

Hai sa fim seriosi, suntem in sec. XXI, cine mai foloseste acum hartia?

Internetul si tehnologia in general au facut ca industria presei scrise si cea a tipografiilor sa intre in faliment pentru ca in ziua de azi oamenii isi iau informatiile din mediul electronic.

Acest lucru este foarte vizibil aici in Teleorman, judet care, datorita domnului Dragnea, este unul dintre cele mai avansate din tara, de aceea nu ar trebui sa ne mire faptul ca cetatenii nostri nu mai sunt atat de inapoiati incat sa puna mana pe o carte de carton prin parc ci joaca poker cu carti virtuale, electronice, cum se spune.

Ne-a declarat domnul Mircea Cartofescu, decanul universitatii de Blackjack din Turnu Magurele.

Salile de pacanele nu sunt insa singurele investitii culturale din Teleorman, tot in ultimii ani aici s-au deschis zeci de noi sectii de votare, astfel incat, locuitorii judetului sa isi poata manifesta in voie cealalta mare pasiune a lor: exercitarea dreptului la vot.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.