Lovitură de teatru – Traian Băsescu declarat moștenitor al Casei Regale

Zi istorica pentru monarhia romaneasca! Traian Basescu a fost declarat oficial urmas la tronul Romaniei, avand in vedere ca legea salica interzice femeilor sa ocupe aceasta pozitie.

Anuntul surprinzator a fost facut azi de purtatorul de cuvant al Casei Regale si vine in urma unor lungi si dure urmas al casei regalenegocieri subterane in care au fost implicati fostul presedinte, printul Duda, printul Charles si regele Cioaba, acesta din urma in calitate de mediator.

Astfel Traian Basescu si-a spalat pacatele fata de regele Mihai iar Casa Regala va primi recunoastere oficiala din partea statului roman.

Anuntul oficial a fost facut abia azi, respectandu-se perioada de doliu de dupa funeraliile reginei Ana.

Cu aceasta ocazie s-a stabilit ca si pensia defunctei regine sa fie incasata de acum incolo tot de Traian Basescu iar fiicele sale, Elena si Ioana, sa poarte titlurile de principese.

Urmeaza ca in zilele urmatoare fostul sef de stat sa isi numeasca propria Curte, surse apropiate din cadrul PMP vehiculand deja numele lui Dorel Constantin Onaca in postul de prim-paharnic.

Alegerea lui Basescu in calitatea de mostenitor al tronului a fost motivata, declara principesa Margareta, de bogata experienta in conducere, de calitatile de lider si de personalitatea nobila a lui Traian Basescu.

In plus cu Basescu in frunte, Casa Regala are mult mai multe sanse sa revina la putere decat daca ar urma sa fie condusa de cuplul Duda-Margareta.

Faptul ca nu este de sange albastru nu reprezinta niciun fel de impediment. Nici Duda nu era, dar asta nu l-a impiedicat sa devina principe si membru al familiei regale.

Basescu a anuntat ca va fi un rege jucator si isi asigura inca de pe acum supusii ca sub domnia lui vor trai bine.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde
  6. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.