Șoc! Câteva milioane de refugiați se ascund deja în România!

Situatie absolut socanta in Romania unde milioane de imigranti umbla nestingheriti printre noi, terorizandu-ne cu mirosul si limbajul lor criminal.

In timp ce toata lumea e cu ochii pe granita de vest a Romaniei care e fortata in fiecare noapte de refugiati in drumul refugiati-din-argeslor spre Germania, milioane de imigranti asiatici s-au ascuns deja prin satele si orasele tarii.

Si asta nu de ieri de azi, ci de ani buni…

Unii dintre ei ne-au invatat chiar si limba, suficient cat sa poata comunica mesaje esentiale de genul : fer vechi looom, seminte avem, e nou mânca-ţ-aş, sau, sa moara dusmanii mei.

Desi majoritatea dintre ei viseaza sa ajunga candva in Germania, totusi, unii par sa se fi acomodat aici (ca de integrare nu poate fi inca vorba).

De obicei s-au asezat in enclave similare celor din Molenbeek sau din Calais, dar nu putine sunt cazurile in care pot fi vazuti chiar in centrul Timisoarei sau pe litoral.

Majoritatea sunt veniti aici din Pakistan, insa printre ei s-ar parea ca se regasesc si refugiati din India sau Bangladesh, imposibil de identificat cu precizie.

Desi s-a incercat integrarea lor sub diverse forme, aceasta a esuat lamentabil si nu a reusit sa stopeze petrecerile si nuntile cu care acesti imigranti terorizeaza adesea cartiere intregi, dupa care isi revendica mandri atentatele cu filmari puse pe Youtube.

Din pacate autoritatile sunt depasite de situatie iar Uniunea Europeana se face ca nu observa grava criza a migrantilor cu care tara noastra se confrunta deja de cateva sute de ani.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.