Antrenorul naționalei Christoph Daum, a aruncat aseară nu mai puțin de 11 petarde în teren!

Antrenorul nationalei, neamtul Christoph Daum, risca sa fie interzis 5 ani de pe orice stadion european, pentru gestul sau incalificabil de aseara de a arunca in teren nu mai putin de 11 petarde.

Astfel, in loc sa vedem un meci de fotbal, am urmarit doar un jalnic spectacol pirotehnic din cauza caruia riscam sa niste-petardestam acasa la urmatoarele competitii europene si mondiale.

Acest act iresponsabil si nedemn de postura unui antrenor, a incurajat huliganii din tribune, care, vazand numarul mare de pocnitori bagate de neamt pe teren, s-au apucat sa arunce si ei cu petarde si fumigene.

Dincolo de acest episod regretabil care s-a intins pe durata tuturor celor 90 de minute, meciul nu a fost chiar atat de rau, polonezii avand bunul simt de a ne da doar 3 goluri, desi ar fi putut mai multe.

Haideti sa nu fim chiar atat de pesimisti. Haideti sa vedem si partea plina a paharului, de la Euro 2016 se observa clar o evolutie in jocul tricolorilor, de la un meci la altul jucand din ce in ce mai prost.

Asteptam sa atinga limita penibilului, si nu mai avem mult de asteptat, pentru ca de aici incolo lucrurile nu vor putea merge decat mai bine!

Pentru asta insa e nevoie de rabdare si timp. Din spate vin tinerii fotbalisti, viitoarea generatie de aur care va salva fotbalul romanesc. Sunt sigur ca in 10, 15 sau 20 de ani se va intampla asta sau nu!

Pana atunci insa trebuie sa asteptam, sa ne antrenam si mai ales sa continuam impreuna, pentru ca doar impreuna putem ridica in genunchi fotbalul romanesc.

A declarat Razvan Burleanu, presedintele FRF.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.