Din cauza caniculei primăria va planta 10 000 de bananieri în capitală!

In sfarsit o veste buna pentru bucurestenii care nu mai sperau sa prinda vremea cand vor putea culege in voie banane de pe ulițele capitalei!

Gabriela Firea a decis ca a venit vremea pentru a face pasul decisiv in transformarea Bucurestiului intr-o capitala cu adevarat bananiera:

„Nu mai e un secret pentru nimeni ca vremea se incalzeste. E timpul ca si Bucurestiul sa intre cu fruntea sus in randul marilor capitale africane si cum am putea face asta mai bine decat infrumusetand orasul nostru cu 10 000 de bananieri?

Concomitent cu bananierii, vom folosi si 30 de tone de ghirlande si maimuțici din plastic pentru a impodobi centrul vechi al capitalei.

Am vazut decoratiuni asemanatoare in India, de unde tocmai am revenit din concediu si va marturisesc ca le-am gasit tare dragute.

Tot din India mi-a venit si ideea cu bananele, fructe care acolo se gasesc la fiecare colt de strada, trebuie doar sa intinzi mana pentru a le apuca.

Am luat deja legatura cu un furnizor din Voluntari, o firma serioasa care si-a luat angajamentul de a planta anual cei 10 000 de bananieri si in acelasi timp de a se ocupa de decoratiuni, totul la acelasi pret simbolic de 114 milioane de euro pe an.

Cand vom termina totul, Bucurestiul isi va merita cu adevarat supranumele de Micul Mumbai!”

A declarat Gabi Firea, uimita si ea de propriile idei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Livia Stoenescu Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.