Ponta despre tragedia din Coreea de Nord: Niciunul nu a ieșit să ceară schimbarea Guvernului

Dupa ce si-a dat cu parerea pe Facebook despre cutremurul din Italia, Victor Ponta recidiveaza si face un rezumat in acelasi stil despre situatia din Coreea de Nord.

Desi acolo e o tragedie continua de aproape 70 de ani, cu oameni care efectiv mor de foame, nimeni nu a iesit pana Kim-Pontaacum in strada sa strige „Coruptia ucide!” si niciunul nu a cerut vreodata demisia Guvernului.

Vreau sa imi exprim pe aceasta cale solidaritatea cu poporul nord-corean dar mai ales cu guvernul de acolo, pe care il felicit cu aceasta ocazie pentru rezultatele de peste 98% pe care le obtine de fiecare data PSD-ul lor.

Sunt anumite tari unde popoarele nu se lasa manipulate de agenturile straine, ci isi apara dictatorii pana in panzele albe.

Din pacate noi mai avem inca mult pana vom ajunge la nivelul lor.

A incheiat pesimist fostul premier.

Celebrul sexolog Cristan Andrei, cel care a analizat ultimele iesiri publice ale lui Victor Ponta, a declarat ca in spatele lor se ascunde o mare suferinta. Ele au in mod intentionat un caracter provocator tocmai pentru a atrage atentia.

De cand a iesit din prim-planul vietii publice, Ponta sufera de nebagare in seama, era obisnuit sa fie centrul atentiei ori acum dintr-o data parca toti l-au uitat iar asta il doare.

Pe scurt, lui Monta ii e dor de Puie si de asta iese periodic pe piata cu cate o declaratie tembela.

A explicat psihologul.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.