În semn de respect pentru Gabi Oprea, o toaletă din Gara de Nord va primi numele lui

Capitala are de acum un nou monument menit sa elogieze imaginea ilustrului Gabi Oprea, politician de marca si aparator al interesului national al mafiei politice.

Astfel, de azi inainte, o toaleta publica din Gara de Nord va fi redenumita Gabriel Oprea, in semn de omagiu fata de gabi-opreasacrificiile pe care fostul lider al UNPR le face pentru a ramane cat mai mult timp in libertate.

Desi speram ca intr-un final va fi dus cu vidanja la Rahova, nesimtirea lui Gabi Oprea, aroganta si ipocrizia lui, merita cel putin un WC public in care romanii sa isi poata exprima liber opiniile si mai ales respectul fata de clasa politica pe care Oprea o intruchipeaza atat de fidel.

Sunt insa si voci critice care nu sunt de acord cu redenumirea unei toalete obscure si propun direct transformarea Cladirii Parlamentului in WC public, pentru ca deja are toata recuzita necesara si oricum miroase de mult ca atare.

Astfel, desi a pierdut cursa pentru titlul de capitala culturala, Bucurestiul poate acum sa intre in Cartea Recordurilor drept capitala cu cea mai mare cladire dupa Pentagon, care adaposteste cei mai multi cacati pe metru patrat si cheltuie pentru intretinerea lor milioane de euro pe an.

Dincolo de aceasta interesanta dezbatere publica, toalete similare din toata tara vor purta numele parlamentarilor care au votat impotriva justitiei in cazul Oprea, astel incat fiecare cacat sa se poata lauda cu toaleta sa, in circumscriptia electoara din care provine.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.