Care este pretul caselor modulare?

ponturifierbintiDesi arata ca o casa traditionala, casa modulara este realizata din module prefabricate ce sunt ulterior asamblate la locul in care se doreste constructia casei. Moderne, rezistente si cu un bun coeficient termic, aceste case modulare au un pret atractiv si sunt locuibile in doar cateva saptamani de la comandarea lor. Afla mai multe despre case modulare pret, avantaje si dezavantaje.

Case modulare – avantaje si dezavantaje

Daca la o casa traditionala constructia poate dura luni de zile, avantajul caselor modulare este ca pot fi gata in doar cateva saptamani. Modulele permit sarirea unor etape imperios necesare in cazul caselor traditionale. In plus, la casa modulara, poti avea gata instalate panourile solare, reteaua electrica, incalzirea prin pardoseala si chiar izolatia termica.

Alte avantaje ale caselor modulare sunt:

  • Organizare si compartimentare mai bune
  • Posibilitatea instalarii unor pereti de sticla
  • Santier mai curat, fara pierderi de material
  • Mai rezistente la miscari seismice
  • Pot fi construite pe orice tip de teren
  • Posibilitatea personalizarii in functie de nevoi si preferinte
  • Case modulare pret mai avantajos decat al caselor traditionale

Pentru ca modulele sunt realizate in fabrica, nu depinzi de vreme cand construiesti o casa modulara. Modulele sunt realizate din materiale prietenoase cu mediul, in conditii atent controlate, in fabrica. Insa sunt cateva dezavantaje pe care trebuie sa le stii cand vrei sa platesti case modulare pret:

  1. Transportul si montajul prefabricatelor implica inchirierea unor utilaje mari si, daca accesul rutier este anevoios, poti plati mai mult decat vrei pentru acestea.
  2. Cele mai multe companii de la care poti sa comanzi case modulare au un numar limitat de design-uri.
  3. Pentru ca unii oameni au impresia ca aceste case modulare sunt de o calitate mai mica decat a caselor traditionale, la revanzare poti sa primesti case modulare pret mai mic decat ar trebui.

Pretul caselor modulare

Casele modulare nu sunt expuse umiditatii si vor avea peretii uscati, fara igrasie sau mucegai. Materialele folosite la constructia acestor case modulare sunt moderne, cu o mai buna eficienta energetica decat la casa traditionala. Desi vin cu numeroase avantaje, comparativ cu casele conventionale, poti gasi pentru aceste case modulare pret mai mic.

Pentru un kit de baza, la o casa modulara functionala, pretul poate sa porneasca de la 500 de euro per metru patrat. Insa cand vrei sa platesti totul, de la studiul topografic si proiect pana la kit, studiul geotehnic si asigurarea obligatorie, pretul poate depasi 1450 de euro per metru patrat. In acest pret sunt incluse si finisajele, precum si transportul si montajul placilor prefabricate.

Cu cat este mai scumpa, cu atat sunt folosite materiale de o calitate mai buna. Pretul materialelor de constructie a crescut semnificativ in ultimii ani, ceea ce se reflecta in case modulare pret mai mare decat acum cativa ani.

Acum stii care este pretul caselor modulare si de ce sa investesti in acest tip de locuinta. Fie ca vrei sa te muti sau sa ai o casa de vacanta, platind case modulare pret este o modalitate ieftina de a achizitiona o proprietate.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.