Care sunt avantajele oferite de comertul electronic?

In timp ce site-urile de ecommerce isi fac aparitia online ca ciupercile dupa ploaie, exista inca numeroase companii care ezita sa faca acest pas, nestiind prea bine ce este ecommerce-ul, nici care sunt avantajele pe care le poate oferi acesta.

Ce este ecommerce?

Am putea sa definim ecommerce-ul astfel, in doar cateva cuvinte: folosirea internetului cu scopul de a vinde produse sau servicii.

Care sunt avantajele oferite de comertul electronic?

Cat despre avantajele oferite de vanzarea online, acestea justifica in mod amplu inceperea unei astfel de activitati pentru orice companie care viseaza sa se dezvolte si sa aiba profit. Comertul online ii permite unei companii sa realizeze urmatoarele beneficii:

– Cresterea veniturilor: magazinele online sunt foarte usor de creat si genereaza venituri considerabile la costuri reduse deoarece snt deschise 24/24, in fiecare zi a saptamanii si nu necesita prezenta unei persoane fizice pentru a servi clientii. In plus, poti castiga multi bani datorita publicitatii afisate pe site-ul tau.

– Expasiunea pietei: comertul electronic deschide canale de vanzare pana in prezent neexplorate de multi care depasesc de departe piata de proximitate a companiilor mai mici.

In plus, nu exista niciun fel de limitari geografice asta deoarece reteaua este una globala, astfel incat ai posibilitatea sa iti extinzi afacerea oriunde iti doresti. Poti afida si oferi o gama extinsa de produse, fara probleme. Nu exista niciun fel de limita de timp, doar daca esti muncitor, ceea ce iti permite sa petreci mai mult timp in compania familiei tale si sa iti adaptezi cu usurinta munca la ritmul vietii si la programul de munca pe care tu insuti il poti stabili.

Afacerea se poate digitaliza partial insa poti avea mereu o afacere 100% online si electronic cee ace va reuce in mod considerabil costurile la niveluri cu adevarat accesibile pentru absolut toate buzunarele.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.