Care sunt cele mai scumpe programe informatice din lume?

Care sunt cele mai scumpe programe informatice din lume? Esti curios sa afli? Fara aceste programe nu am putea sa facem ce ne dorim la computer, deoarece fiecare program in parte are propriul sau rol si exista numeroase programe folosite actualmente si cunoscute de utilizatori, fie ca este vorba de programe gratuite sau cu plata. Insa, de aceste programe prezentate mai jos s-ar putea sa nu fi auzit. Cert este ca se numara printre cele mai scumpe programe din lume.

Auto Cad

Ca utilizator regulat al computerului s-ar putea sa nu fi auzit de acest program. Insa, daca esti arhitect cu siguranta ai auzit de el, este unul din cele mai populare programe in randul arhitectilor si, este in egala masura, un program minunat din domeniul conceptiei bidimensionale si tridimensionale. Acest program a fost conceput de Autodesk. Pretul sau este de 9500$.

Autodesk Maya

Este unul din cele mai bune programe din industria cinematografiei. Datorita acestuia se pot crea imagini 11 000 D si XNUMXD. Este in egala masura conceput de cunoscuta societate Autodesk.

Softimage Face Robot

Unul din cele mai populare programe, folosit in jocuri si in filme, este dedicat graficii 3D in special si permite realizarea unor grafice mai realiste. Pretul sau este de 95.000$.

Unreal Engine

Unul din cel mai superbe si mai populare programe in dezvoltarea jocurilor, Unreal Engine este un program dedicat in mare masura jocurilor de tir si este folosit in egala masura in productia mediului virtual pentru orice joc sau orice film si este din ce in ce mai dezvoltat, pe masura anillor, ultima versiune numindu-se 4 Engine Unreal si pretul sau este de 750.000$.

RenderWare

Un alt program popular, RenderWare este disponibil pentru sistemele de exploatare Windows si Mac deoarece functioneaza pe diferite aparate video precum xBox si PlayStation 3. A fost dezvoltat de Criterion Games si costa 250 000 $.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.