În sfârșit se iau masuri în cazul spitalului cu viermi: Cei care au filmat viermii s-au ales cu dosar penal!

In sfarsit lucrurile reintra in normal! Cei responsabili de aparitia imaginilor revoltatoare risca pana la doi ani de puscarie!

Desi s-au miscat greu, autoritatile s-au autosesizat intr-un final si au luat primele masuri in cazul spitalului de copii din Galati unde au fost filmati, in ipostaze compromitatoare, o serie de viermi.

Politia a demarat o ancheta care a dus la identificarea rapida a autorilor care se fac vinovati de filmare fara autorizatie de protest, violarea intimitatii si defaimare de tara.

„Suntem bucurosi de faptul ca autoritatile statului isi fac treaba si ii pedepsesc pe cei care vor raul acestui spital. In loc sa filmeze aspecte pozitive din munca noastra, acesti manipulatori vor sa induca opiniei publice ideea ca in spitalele noastre exista mizerie, coruptie, lipsa de profesionalism si….. viermi.

Nimic mai fals!

Va pot demonstra ca documente oficiale faptul ca majoritatea pacientilor nostri supravietuiesc unei internari, iar dintre cei care au decedat, nici macar unul nu s-a plans de faptul ca moartea ar fi survenit din cauza viermilor!

Viermii aceia nici macar nu sunt din spitalul nostru ci sunt veniti de la maternitatea alaturata, in orice caz, cei care i-au filmat au dat dovada de rea credinta si merita sa suporte rigorile legii.”

A declarat Iosif Menghelescu, directorul spitalului in cauza.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.