MAE anunță că de ziua maghiarimii, ungurii din România pot primi gratuit vize pentru Mongolia!

Gest superb sau mârlănie fara margini din partea ministerului roman de externe?

Purtatorul de vorbe al MAE a anuntat ca incepand de azi, 15 Martie, special de ziua maghiarimii, cetatenii romani de etnie maghiara pot primi gratuit vize pentru Mongolia!

Mai mult decat atat! Autoritatile de la Bucuresti afirma ca au incheiat deja un acord cu cele de la Ulan Bator, acord in urma caruia turisti romani din Mongolia, primesc automat cetatenia acestei tari, concomitent cu pierderea celei romane.

Desi initial liderii tinutului secuiesc au salutat aceasta initiativa, spre seara au aparut tot mai mult voci care vad in acest demers o capcana intinsa ungurimii din Romania:

„Nu ved di ce ar trebui se pierdem cetețenie romană doar dacă ajungem în Mongolia, cand o putem pierde foarte simplu aici, obținând independențe la ținutul secuiesc.

Eu cred che guvernul roman vrea să scape de noi dar și noi vrem se schepem de el și ar trebui să găsim un compromis care place la amândoi, nu numai la romani.

Știm ca Romania ne vrea binele și că ne iubește dar de la o vreme a cam început să ne usture chiurul de la iubirea asta.

Să lăsăm deoparte jignirile și micile răutăți, mai ales acum de ziua maghiarimii.

Trebuie să stăm la masa dialogului și să ne respectem reciproc pentru că noi ungurii tot timpul am avut respect față de voi romanii, chiar daca sunteți o rasă inferioară.”

A declarat domnul Kürtős Kalács, un cunoscut politician local din Covasna.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.