Cele mai în vogă rochii femei pentru vara anului 2020

pic 20 for ponturifierbinti.comOdată cu reîntoarcerea zilelor frumoase de vară, cu soare, cele mai în vogă modele de rochii femei sunt de rigoare. Rochii scurte, rochii lungi, rochii midi… un lucru e sigur. Nu ai cum sa nu găseşti un model de rochie pe placul tău, în vara anului 2020. Din satin, denim, tulle transparent, cu un model color block şi cu cele mai trendy imprimeuri, cele mai in vogă rochii femei pentru vara anului 20020 sunt gata să te urmeze peste tot.

Dar, pentru a fi sigură că ieşi mereu în evidenţă, trebuie să ţii cont şi de cele mai în vogă tendinţe. Iată câteva dintre ele.

Rochiile în nuanţe de galben solar. Rochiile galbene, mai ales cele cu imprimeuri delicate şi romantice sau cele cu volănaşe, vor fi cu siguranţă pe placul tuturor. Sandalele în nuanţe de gri vor completa de minune totul.

Rochiile gipsy. Rochiile în stil gipsy revin în forţă. Pentru un adevărat look de gopsy ai deci şi tu nevoie de o rochie foarte lungă cu flori şi cu volănaşe.

Alege rochii femei şi în nuanţe de bej, foarte trendy în vara anului 2020. Pentru un look în topul tendinţelor, poţi miza pe un total look în nuanţe de bej, cu pantofi sau sandale asortate.

Imprimeul floral pentru un look boem. Stilul boem şic este cel mai în vogă şi te ajută să obţii cele mai frumoase ţinute, pline de prospeţime. O rochie cu flori merge de minune cu o pereche de sandale cu talpa groasă.

Alege şi rochii femei în nuanţe de verde, cea mai frumoasă nuanţă a anului acesta. Rochiile verzi sunt cele mai în vogă, atât cele din dantelă, cât şi cele mai fluide sau tip tricou.

Albul, eterna tendinţă. Rochia albă este rochia standard pentru sezonul frumos. Tendinţa acestui an? Dantela sau florile delicate care te vot ajuta să obţii cel mai boem look cu putinţă.

Dungile sunt şi ele cele mai fidele tendinţelor. Dungile revin şi ele în forţă în această vară în dressingul nostru. Rochiile femei fluide cu dungi sunt cele mai frumoase.

Rochia midi, cea mai polivalentă. Aceasta se poate purta atât la birou cât şi la terasă, pe plajă cu prietenele. În plus, are o mulţime de motive- carouri, flori, dungi sau cele mai frumoase imprimeuri tropicale.

Rochia lungă, maxi, va fi mereu în tendinţe. Alege una cu flori de pe câmp, în nuanţe de roşu aprins sau una cu un imprimeu mai exotic.

Rochia tip cămaşă este cea mai bună alegere pentru cele mai elegante dintre voi. Cu o curea elegantă, cu ea nu ai cum să dai greş. Să nu uităm însă şi de rochia neagră. Aaa, eterna rochiţă neagră, care ne seduce mereu şi ne ajută mereu să fim cele mai elegante în orice circumstanţe.

Culoarea, materialele lejere, imprimeurile mai clasice sau mai originale, rochiile femei mai scurte sau mai lungi, te vor ajuta să fii cea mai frumoasă, să fii mereu remarcată şi să faci şi o călătorie minunată în timp.

Alege una sau… mai multe! De pe Neer.ro!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.