Despre Sefi

Cei care nu au apucat sa se angajeze(la patron sau la stat) probabil vor intelege mai greu ceea ce scrie aici.
Cand se vor angaja, insa sigur vor intelege!

Sunt tot feluri de sefi.
Uni mai buni, altii mai putini buni etc. Insa daca ai schimbat cumva mai multe locuri de munca ai observat in mod sigur toti sefii sunt tot sefi, pana la urma.

Normal tu te-ai angajat ca sa iti faci datoria la locul de munca si sa primesti niste bani pentru asta. Si hai sa recunoastem cinstit: cati oameni merg de placere la serviciu? Stiu aproape sigur ca tu mergi la seviciu ca sa iti faci treaba si sa incasezi salariul. Cazurile celor care isi exercita profesia din sincera pasiune sunt foarte rare !

Si atunci, daca tu mergi la serviciu doar din obligatie, cum oare sa iti placa sincer cea ce faci tu la serviciu? Este logic, nu-i asa? Si un sef inteligent ar trebui sa inteleaga asta. Numai ca eu nu am intalnit un astfel de sef.

Dar seful vrea sa vada ca tie iti place ceea ce faci. Si daca nu iti place vina este numai a ta! Desigur, seful “te va lua la ochi” si va incepe sa spuna mai multe decat trebuie. Te va face sa te simti ca si ultimul om. Demnitatea iti este pur si simplu calcata in picioare! Iar tu trebuie sa inghiti si sa rabzi! Ca ai nevoie de serviciu si salariu sa poti supravietui. Of, ce fel de viata mai e si asta?

Cam asta iti aduce serviciul pana imbatranesti si probabil mai iei la urma o pensie de supravietuire. Si pentru ce?

Cat de mari eforturi ai fi in stare sa faci ca sa scapi de aceasta efectiva capcana in care te afli? Se merita sa faci astfel de eforturi?

E clar, sa scapi de capcana serviciului si a sefilor trebuie sa faci un sacrificiu.
Vrei libertate? Vrei libertate financiara? Atunci te rog sa vizitezi urmatorul link: Lucru la domiciliu

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.