CIA avertizează: România e destabilizată sistematic de forțele inculte!

Generalul american in rezerva Tomahawk Missile Florescu, trage un semnal de alarma cutremurator!

Conform acestuia, Romania risca sa fie acaparata definitv de fortele inculte care comploteaza impotriva ei. Acestea forte incultesunt numeroase si bine organizate, infiltrate in toate partidele si in aparatul de stat.

Spre deosebire de fortele oculte (reptilieni, serpilieni si Soros, pentru cei mai putin informati), cele inculte actioneaza pe față, cu tupeu si la lumina zilei. Procedeaza astfel datorita faptului ca au reusit deja sa controleze psihotronic mintile a milioane de romani.

In aceasta actiune periculoasa, fortele inculte se folosesc de mass media pe care au avut grija sa o penetreze inca de la inceputurile ei, precum si pe forta politica data de numarul mare al adeptilor lor.

Sunt peste tot: in armata, in politica, in sanatate sau in fața blocului. Practic nu poti sa faci 2 pasi in Romania fara sa nu te lovesti intr-un fel sau altul de aceste forte!

Singura modalitate de eliberare de sub tirania lor, mai spune generalul CIA, este ca romanii patrioti sa ramana uniti, sa le demaste cu fiecare ocazie.

Ajuta foarte mult si repetarea perioadica a mantrei primului vers din imnul national (pusa acolo strategic de stramosii care si ei, luptau de secole impotriva acelorasi forte) dar si folosirea frecventa a cartilor si scolile din dotare, adevarate scuturi galactice, singurele care pot distruge in timp fortele inculte ostile tarii noastre.

La lupta frati romani!

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.