Petre Daea: În aceste momente ar trebui să fim mai buni, fie că suntem oameni, oi sau pesediști!

Petre Daea a dorit sa transmita felicitari si ganduri bune, cu ocazia sarbatorilor pascale, tuturor fanilor sai, indiferent de specie si de optiune politica:

„Este acea perioadă specială din an când ne adunam cu totii, fiecare la târla noastră, lângă familie și lângă cei dragi.

Cu aceasta ocazie ar trebui să medităm mai mult și să ne întrebăm pe noi înșine dacă în anul care s-a scurs, am votat măcar o dată cu PSD-ul sau dacă avem prin casă măcar un calendar electoral cu deputatul PSD din circumscripția noastră.

Succesul nostru in programul de guvernare, depinde de susținerea fiecăruia dintre voi. Doar uniți puteți munci mai mult pentru noi!

În loc să te intrebi în fiecare zi ce face guvernul pentru tine, gândește-te ce faci tu în fiecare zi pentru domnul Liviu Dragnea.

Dar nu vreau sa vorbesc acum despre politică ci despre latura umană a oilor sau despre cea ovină a oamenilor, depinde din ce unghi dorești să pui problema.

Fiecare avem o oaie care zace in noi si care abia asteaptă să fie scoasă la lumină, să behăie în voie, să își urmeze turma și bineînțeles, să fie exploatată din punct de vedere economic.

Eliverează oaia din tine! Acesta e mesajul meu de unire pe care, în an centenar, doresc să-l transmit tuturor românilor!

Fie că suntem oameni, oi sau pesediști cu toții putem fi mai buni, mai harnici și mai obedienți.”

A scris ministrul agriculturii pe pagina de socializare a unui renumit stabiliment din Socola.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.