ŞOC! Coreea de Nord desfăşoară exerciţii de predare în masă!

Comunitatea internationala priveste cu ingrijorare noile manevre militare ale Phenianului si nu intelege pentru ce anume se pregatesc mai exact militarii nod-coreeni.

Conform declaratiilor neoficiale, armata nord-coreana simuleaza ample manevre de predare in masa pe doua fronturi, atat in fata unui atac pe frontierea de sud, dinspre Coreea de Sud, cat si la granita de nord, impotriva Chinei, fapt unic pana acum in relatia dintre cele doua state comuniste.

Expertii militari sunt de parere ca exercitiile de capitulare marcheaza o schimbare a doctrinei militare a regimului.

Astfel, dupa colapsul programului nord-corean de cercetari atomice, regimul a renuntat la amenintarea nucleara in schimbul amenintarii omenirii cu milioane de refugiati flamanzi care, in caz de nevoie, vor fi ejectati in toate tarile inamice.

Alte surse, care au tinut sa-si pastreze anonimatul, au precizat ca imediat dupa terminarea exercitiilor de predare in masa, Kim Jong Un a ordonat continuarea exercitiilor de infometare in masa, la care sunt obligati sa participe toti cetatenii, si prin care nord-coreenii se pregatesc de aproape 40 de ani pentru Sfarsitul Lumii.

Exercitiile sunt apreciate, de catre agentia de stiri de la Phenian, drept cele mai stralucite din istoria militara a omenirii, ocazie cu care Kim Jong Un ar fi primit si titlul de al doilea Machiavelli.

Sa speram totusi ca ratiunea va triumfa in final si americanii vor executa lovituri aeriene asupra regimului nord-coreean.

 

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.