Rusia: Sute de soldati de-ai noștri au interceptat rachetele americane din Siria!

Situatie deosebit de tensionata pentru simpatizantii Moscovei, deoarece le-a crescut brusc tensiunea dupa atacul american din Siria!

Moscova tine insa sa ii linisteasca si ii indeamna sa vada partea plina a paharului:

„Noi am avertizat Occidentul in repetate randuri sa nu provoace un atac asupra Siriei pentru ca urmarile vor fi catastrofale! Din pacate nu au vrut sa ne asculte si azi au cazut in groapa pe care si-au sapat-o singuri.

O racheta americana costa milioane de dolari, pe cand un soldat sirian costa 50 de dolari pe luna. La un calcul simplu reiese faptul ca americanii au pierdut intr-o noapte zeci si zeci de milioane de dolari din aceasta aventura militara!

Am promis ca vom dobori orice racheta americana plecata spre Siria si vreau sa spun ca ne-am tinut de cuvant!

La nici 10 minute dupa incetarea loviturilor aeriene, toate rachetele americanilor erau la sol. Ele o fost doborate de bazele militare siriene, de tancurile rusesti si de cateva cladiri de cercetare.

Mai mult decat atat! In urma cu cateva luni, sute de soldati de-ai nostri au interceptat cateva rachete americane din care nu a mai ramas aproape nimic!

E adevarat ca eroii nostri nu costa doar 50 de dolari pe luna, unii dintre ei sunt platiti chiar si cu 300 de dolari, dar chiar si asa, costurile americanilor au fost incomparabil mai mari.

Unde mai pui ca 90% dintre soldatii nostri se fac racheta dupa juma` de vodka?

Mai aveti rachete bai americanilor? Ca noi soldati, avem destui!”

A amenintat un oficial rus, in direct la Radio Erevan. Tot cu acest prilej diplomatul rus a prezentat o imagine cu ceea ce a mai ramas dintr-o racheta americana dupa ce a fost interceptata de un tanc rusesc, imagine pe care am preluat-o si noi si am prezentat-o mai sus.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.