Criptomonedele si ce ai dori sa stii despre acestea

1_132Criptomonedele par sa fie un subiect interesant la ora actuala. Aceste monede pur virtuale starnesc curiozitatea, asadar merita sa aprofundam putin acest subiect. Afla ca sunt realizate utilizand criptografia, deci sa fie contrafacute sunt sanse minime. Ne gandim si la asta, intrucat traim intr-o lume corupta si acesta este un trist adevar.

La ora actuala, monedele virtuale par sa fie un trend. Portofelul digital este tot mai interesant ca posesie, asadar exista tendinte in crestere despre cei care fac investitii in criptomonede. Pana la urma sunt si ceva avantaje din asta, caci sunt o alternativa a banilor traditionali, sunt usor de transferat oricand si de oriunde si in plus nu exista limitari politice. Acestea sunt doar cateva dintre avantajele ce ii atrag pe cei care fac investitii in acest segment.

Ce tipuri de monede virtuale exista? Bitcoin-ul este popular deja, insa nu si singurul exemplu. Ethereum este moneda in care poate ca ai dori sa investesti la ora actuala. Dogecoin exista de asemenea si multe altele.

Investitia in monede virtuale

Ca si sfaturi pentru cei care doresc sa realizeze o investitie in acest sens, in primul rand se recomanda ca alegerea site-ului sa fie acel prim pas facut cu maxima precautie si responsabilitate. De preferat sa fie vorba despre un site transparent, ce prezinta incredere si unde ajungi pentru ca si altii ti-au spus. Adica are deja un background pozitiv, are recomandari, deci ai si tu mai multa incredere ca este un site bun.

De asemenea, daca stii si cine a realizat deja tranzactii cu monede virtuale. O experienta in acest sens a unor persoane te poate lamuri in numeroasele aspecte dilematice pe care le-ai putea avea. Te poti interesa despre ce tip de moneda o vei putea folosi cu card online, transfer, prin paypal etc. Un cont demo la inceput te poate ajuta sa iti dai seama cum functioneaza totul in cele mai mici detalii. E ca si cand ti-ai face experienta in domeniu.

Trebuie mentionat ca preturile fluctueaza foarte mult si traderii cu experienta profita de pe urma acestei situatii. Dar in mare parte se merge dupa aceleasi principiu si anume ca la bursa: cumperi ieftin, vinzi cu adaos adica mai scump.

De ce atat de multa nebunie creata pe acest subiect? Se pare ca domeniul criptomonedelor a luat amploare si ca urmare a momentului unei cotatii foarte mari din decembrie 2017. Atunci se ajunsese la 17.900 de dolari. Totusi, la ora actuala Bitcoin-ul scade. Cum se explica asta? Specialistii spun ca desi devalorizarea acestor monede, cu pana la 60%, cu un nivel record, tot acum este si ideala o investitie. Asta pentru ca vei cumpara mai ieftin.

Cert este ca domeniul este atragator, moneda virtuala inca nu se compara cu aurul spre exemplu, insa promite multe. Merita totusi ca o investitie in acest sens sa se realizeze pe fondul cunoasterii amanuntite a acestui domeniu. Chiar daca actualmente se inregistreaza o scadere dramatica a cotatiilor acestor monede virtuale, nu se poate contesta ca aceasta piata este una profitabila.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Comments
  1. bazarul lui albert Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.