Nou credit de investitii

Banca turca Finansbank a anuntat, joi, lansarea unui nou credit pentru IMM-uri, creditul de investitii InvestFinans, destinat sustinerii dezvoltarii pe termen lung a IMM-urilor, mai ales din perspectiva integrarii Romaniei in Uniunea Europeana.

InvestFinans este un credit de investitii destinat in principal finantarii achizitiilor de echipamente si mijloace fixe, dar si modernizarii/extinderii de imobile (birouri, depozite, spatii productive etc).

Noul produs ofera posibilitatea aprobarii rapide, in baza unui numar minim de documente si a unei structuri flexibile de garantii, a unui credit de maximum 200,000 EUR (echivalent in RON, USD, EUR), cu o maturitate de cel mult 7 ani si o perioada de gratie de pana la 9 luni.

In plus, clientii care opteaza pentru un credit InvestFinans de pana la 20,000 EUR (echivalent in RON, USD, EUR) pot beneficia de o procedura de acordare si mai simplificata a creditului.
Beneficiarii eligibili pentru un credit InvestFinans sunt companiile stabile din punct de vedere financiar, care au o experienta in domeniu de minim 1 an, obtin profit din exploatare si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente in Centrala Incidentelor de Plati.

Produsul InvestFinans este disponibil in toate sucursalele Finasbank Romania S.A.

Finantarea IMM-urilor reprezinta una din componentele principale ale strategiei de dezvoltare si consolidare a pozitiei Finasbank pe piata bancara romaneasca.

Finansbank Romania a incheiat anul 2005 cu active totale de 1,25 miliarde de lei (circa 340 milioane de euro), in crestere cu 58%, in lei, fata de 2004, avand o cota de piata de circa 1%.

Pentru acest an, banca are in vedere atingerea unei cote de piata de 1,4%, in functie de valoarea activelor, fata de 1,2% in luna iunie.

Parte a FIBA Group, subsidiara din Romania a Finansbank si-a inceput activitatea in februarie 2000, cand Finansbank AS Turcia a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Bancii de Credit Industrial si Comercial, institutie de credit cu capital mixt romano-american infiintata in 1993.

HotNews.ro, M.C., 23 nov 2006

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.