Gafă de proporții! Meleșcanu a declarat ca suntem de acord să ne unim cu 3 raioane rusești!

Gafa de proportii a MAE!

Melescanu i-a confundat pe bulgari cu rusii si in loc sa raspunda celor 3 judete din nordul Bulgariei care cer unirea cu Romania, ministrul roman de externe a trimis o scrisoare oficiala prin care Romania e de acord sa se alipeasca la 3 raioane din sudul Rusiei.

Confuzia se pare ca a pornit de la literele chirilice dar mai ales de la asemanarea izbitoare dintre steagurile rosii de ieri si de azi, care falfaie la Bucuresti, la fel de mandre ca cele de la monumentul lui Lenin, dintr-un orasel rusesc de provincie.

„Imi pare nespus de rau pentru confuzia creata. Eu am vrut sa trimit scrisoarea catre ambasada Bulgariei dar nu stiu cum se face ca, din gresala, am trimis-o la cea a Rusiei.

La urma urmei, Bulgaria, Rusia, nu e mare diferenta….

Totusi trebuie sa vedem si partea plina a paharului! Raspunsul a sosit uimitor de rapid, direct de la Moscova.

Presedintele Putin ne-a asigurat de tot sprijinul sau si ne-a marturisit ca rusii au organizat deja un referendum in acest sens, inca din 1940 si ca da, sunt de acord in proportie de peste 90% sa se uneasca cu noi. Sau sa ne alipeasca la ei, ma rog, tot aia e.

Daca o trimiteam bulgarilor, credeti ca ne raspundeau la fel de promt?

In fine, acum nu mai putem da inapoi, trebuie sa mergem pana la capat si sa incheiem toate actele necesare unei uniri depline, dar promit ca data viitoare voi fi mai atent cu cine ne unim.”

A explicat ministrul de externe actuala situatie geopolitica a Romaniei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.