Despre o afacere la indemana oricui

Indiferent daca aveti deja propria afacere sau va ganditi sa incepeti una, o idee de afaceri noua este oricand binevenita.

Ideea prezentata astazi este crearea unor harti speciale pentru alte companii.

Iata despre ce este vorba. In special in orasele aglomerate companiile mici si mijlocii intampina dificultati in incercarea de a se face cunoscute. Tu poti rezolva partial aceasta problema oferindu-le un produs care sa le ajute sa fie mai usor de gasit. Alcatuiesti harti cu fiecare firma in parte. Pe harta orasului sau chiar a regiunii localizezi firma si o faci vizibila pe harta astfel incat un strain sa poata ajunge cu usurinta la locatia respectiva. Stabilesti dinainte cu reprezentatii firmei (sau firmelor) pretul si numarul de bucati si te apuci de lucru. Ai nevoie de un computer si o harta a regiunii sau orasului. Scanezi harta si apoi o prelucrezi pentru a scoate in evidenta locatia firmei cu care ai incheiat afacerea. Apoi scoti harta la imprimata in cate exemplare ati stabilit. Firma respectiva va dona gratuit hartile facute de tine fostilor sau eventualilor clienti pentru a fi mai usor de gasit de catre acestia.

Afacerea o poti incepe cu firmele din zona dar daca ai succes te poti extinde la nivelul intregii localitati, al judetului si de ce nu al tarii. De asemeni clientii tai pot fi si fundatiile, institutiile publice si oricare alte entitati ce au nevoie de promovare. Aceasta este una din ideile de afaceri flexibile si poate fi condusa din confortul propriei locuinte….

Nu uitati, maine va asteapta o noua idee de afaceri pe ponturifierbinti.com , pana atunci, succes in afaceri!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.