Ponturi pentru bani online

Nu, nu vorbim aici despre programele care te platesc (oare?) cu cativa centi pentru un click ci vorbim despre  bani adevarati si afaceri online legitime. Sunt multi cei care isi doresc sa aiba o astfel de afacere si chiar trec la treaba, isi fac un site sau un blog dar apoi ceva se intampla si renunta, se dau batuti.

Motivul pentru care majoritatea esueaza in incercarea de a face bani online, este ca nu au o idee decenta, realista si serioasa. Iata deci in randurile de mai joc cateva ponturi la care ar trebui sa reflectati atunci cand doriti sa incepeti o afacere online.

Ideea – Cu totii avem idei care ne zboara prin cap in fiecare zi insa ele nu se vor materializa de la sine. Cel mai indicat pentru incepatori este sa se inspire din ideile de succes ale altora. Nu neaparat sa le copieze ci sa le studieze si sa le adapteze in asa fel incat sa le transforme in idei realiste, potrivite pentru ei, pentru ca, trebuie spus, nu toate ideile sunt pentru oricine. Nu stii sa faci un website, nu incerca sa construiesti din prima unul complicat, te poti rezuma pentru inceput la mici afaceri incheiate pe Ebay sau Okazii (sunt doar niste exemple orientative).

Stabilirea unor obiective – Daca vrei sa scoti bani din ideile tale va trebui sa iti planifici niste teluri sau obiective. Majoritatea cred ca obiectivele nu sunt asa importante, „mai importanti sunt banii nu planificarea lor”, dar se insala! Stabilirea telurilor este importanta pentru ca te ajuta sa vezi cat de aproape sau de departe te afli de obiectivul urmarit, iti ofera claritate si iti arata drumul pe care il ai de parcurs.

Nu te opri – Este poate cel mai important pont din articolul acesta. Majoritatea nu reusesc sa castige bani online pentru ca se opresc inainte de a incepe cu adevarat. Secretul este sa iti urmaresti telul cu perseverenta, sa faci modificarile necesare daca lucrurile nu merg asa cum iti imaginai, sa vezi unde gresesti, sa inveti lucruri noi, intr-un cuvant: sa nu te opresti, sa mergi mai departe pe drumul ales.

Doar cei care inteleg ca esecul face parte din reteta succesului vor gasi taria si motivatia de a merge mai departe si de a trece peste primele obstacole, inerente in calea oricarui incepator.

Mult succes!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.