Comunicare prin SMS

Sesizând potenţialul deosebit reprezentat de comunicarea directă cu utilizatorii portalului, proprietarii Anyplace au facut, în urmă cu 1 an primul pas – anunţarea evenimentelor organizate de clienţii şi partenerii săi printr-un instrument deosebit de eficace, SMS-ul.
Punând accentul în mod deosebit pe calitate – livrarea mesajelor text (campaniilor SMS) în câteva secunde oriunde pe glob! – SENDsms oferă clienţilor şi partenerilor săi o gamă largă de servicii şi aplicaţii specifice care permit configurarea, lansarea, managementul si analiza unei campanii.

Soluţile de mobile marketing oferite de Any Place Media contin:

Contul Corporate :
Este un cont de client al platformei SENDsms. Accesul se face printr-o interfata web in baza unui user si a unei parole, pe site-ul sendsms.ro/cont.php.
Dupa autentificare clientul are acces la un panou operational cu urmatoarele functii:
General

Address Book
permite gestionarea contactelor pe baza de grupuri � import/export din/in fisiere in format CSV (optiuni foarte utile in cazul bazelor de date deja existente);
Informatii sistem
starea curenta a sistemului si noutati.
Campanii

Pot fi organizate campanii de marketing pe baza de SMS, EMS si Nokia Picture Message, MMS notification/WAP � pentru fiecare campanie sistemul genereaza rapoarte de trimitere ce pot si exportate in format CSV (Excel).
Campanii 2 way messaging

Este un modul suplimentar care este activat doar la cerere.
Serviciul 2 way messaging poate fi folosit pentru organizarea de campanii pe baza de numar scurt in doua directii.

De exemplu:
Clientul trimite la numarul scurt un SMS cu un mesaj de forma VACANTA, primeste inapoi un SMS de confirmare a inscrierii si participa la o tombola unde poate castiga o vacanta. Acest tip de campanie este numita in platforma SMS Communicator – Campanie fara coduri. Acest tip de campanie se termina la o anumita data prestabilita.
Clientul cumpara un produs, gaseste in ambalaj un cupon pe care scrie: Trimite un SMS la numarul 1xxx de forma: CMP FGH789K (unde CMP este cheia campaniei iar FGH789K este codul din ambalajul produsului). Imediat dupa trimitere, clientul primeste raspuns daca a castigat unul din premiile puse in joc sau nu. Campania de acest gen se va numi Campanie cu coduri, si se va termina fie la o data prestabilita fie la epuizarea (validarea) tuturor codurilor unice generate.
Aplicatii

SMS
EMS (picture message)
Nokia Picture Message
MMS Notification/WAP
Operator Logo
Group Logo
Static Screensaver
Nokia Bookmark
Generator 2D DataMatrix code
Rapoarte

Vizualizare mesaje trimise (sau primite in cazul 2 way messaging)
Generare raport mesaje pe perioada, tip de mesaj, stare mesaj, etc.
Toate rapoartele pot fi si exportate in format CSV (Excel) astfel incat pot fi pastrate pe orice fel de suport magnetic.
Documente

Arhive mesaje
tot traficul de mesaje este arhivat in format PDF, intrucat platforma SMS Communicator pastreaza mesajele doar pentru 90 zile. Asadar, orice mesaj mai vechi de 90 zile poate fi gasit in arhive.
Documentatie
manual de utilizare al platformei SMS Corporate precum si documentatie pentru implementarea individuala a aplicatiilor custom pe baza de HTTP API.
Live support

In cazul aparitiei unor probleme in gestiunea campaniilor, sugestii sau intrebari, acestea pot fi semnalate pe live chat-ul intern.

Avantajele comunicarii mobile:

Mesaje SMS personalizate
Mesajele trimise cu ajutorul aplicatiei sunt personalizate, in functie de campurile bazei de date. Mai mult decat atat, aplicatia permite personalizarea expeditorului (numarul de telefon este inlocuit cu un text, spre exemplu numele companiei ). Exemple de mesaje:
„Stimate domnule Popescu, Any Place Media iti ofera 20% reducere pentru prima luna de abonament. Detalii pe www.anyplace.ro”
„Stimata doamna Felicia Ionescu, va informam ca vi s-a emis factura numarul 5/30 mai 2009, in valoare de 290 Ron, reprezentand servicii de comunicare prin SMS. ”

Acoperire worldwide
Aplicatia permite trimiterea de mesaje in orice moment si catre orice destinatie, acoperind toate retelele de telefonie majore din lume. In Romania, retelele acoperite sunt Orange, Vodafone, Zapp, Cosmote.

Utilizare imediată
Intrucat este o aplicatie web, nu necesita instalarea unui software pe calculatorul dumneavoastra.Pentru a accesa aplicatia trebuie doar sa luati legatura cu unul din consultantii nostri pentru a va crea contul. Imediat dupa crearea contului, veti primi pe email detaliile de logare in aplicatie. Plata se poate efectua fie cu ordin de plata, sau cash la sediul firmei noastre.

Nu necesită infrastructură suplimentară
Utilizrea aplicatiei nu necesita servere pe care sa fie instalata aplicatia, nu necesita aplicatii software aditionale, pe scurt nu necesita infrastructura suplimentara. Pentru a folosi aplicatia utilizatorul nu are nevoie decat de un calculator cu sistem de operare conectat la Internet. Conexiunea Internet poate fi de orice fel.

Campanii recurente
Aplicatia permite setarea unor mesaje ce vor pleca periodic si recurent peste o baza de date. Astfel, se definesc textul personalizat al mesajului, baza de date si conditiile de selectie, precum si recurenta (cand sa plece mesajele – zilnic la o ora anume, saptaminal, doar in zilele de joi si simbata, etc). Acest gen de campanii sunt foarte utile pentru:
mesajele cu felicitari personalizate ( „la multi ani” ) – vor pleca zilnic, la o ora prestabilita, doar catre sarbatoritii din ziua respectiva, in acord cu baza de date incarcata initial.

Remindere sedinte saptaminale
Reamintire plati periodice (mesaje gen s-a emis o noua factura, detalii pe www.–.ro )
Sistem complet de raportare (tabele şi grafice)
Aplicatia are un sistem complet de raportare, ce include rapoarte cu campaniile trimise, selectii ale acestora in functie de diferite criterii (nr, ora, data). Rapoartele sunt atat tabelare cat si grafice, facilitand interpretarea lor imediata.

Mesaje concatenate
Utilizand aplicatia SENDsms utilizatorul are posibilitatea de a trimite mesaje oricat de lungi, formate din mai multe mesaje SMS concatenate (alipite), tarifarea efectuandu-se per SMS. Destinatarul va receptiona toate aceste mesaje SMS ca fiind un singur mesaj compact.

Feedback instant, actualizat în fiecare minut
Imediat dupa activarea unei campanii, aplicatia permite vizualizarea rezultatelor campaniei (partiale si totale). Starea mesajelor trimise este actualizata in sistem in fiecare minut, utilizatorul avand astfel posibilitatea de a vizualiza rapoarte actualizate, corecte.

Comunicare bidirecţională
Folosind aplicatia SENDsms, utilizatorul are posibilitatea de a receptiona mesaje SMS in timp real, mesaje trimise de catre consumatori catre un numar predefinit. SENDsms permite definirea unor mesaje de auto-raspuns, personalizate in functie de continutul mesajului receptionat. Mesajul de autoraspuns poate fi un text standard, sau poate contine informatii obtinute in urma interogarii unor baze e date (stoc, sold, ultima factura emisa, stare produs aflat in service, etc). Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati .

Foarte uşor de utilizat
Aplicatia are o interfata grafica prietenoasa, intuitiva. Toate ecranele pastreaza aceeasi structura unitara, facilitand astfel navigarea prin aplicatie. Aplicatia este disponibila in versiune bilingva (Romana si Engleza).

Asigura confidenţialitate si securitatea datelor
Protejarea datelor vitale ale clientului printr-un sistem sofisticat de gestiune a mesajelor trimise/ recepţionate bazat pe limitarea perioadei de stocare a datelor la ciclul de viaţă al mesajului.

Modul de colectare date
Modul dedicat pentru Data collection, ce permite adăugarea de potenţiali clienţi şi întregirea bazei de date

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. liviu Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.